Så var det fredag igen, i alla fall i två minuter till.

Dagen har faktiskt varit väldigt bra!

Började med att jag vaknade och var sjukt trött
Tänkte att jag skulle somna om snabbt och att klockan inte skulle ringa
I samma ögonblick ringer ju klockfan.. Eller telefonen om ni vill kalla den för det.

I vilket fall som helst blev det buss kvart över sju till Peset där vi hade prov i Mediakunskap.
Det gick till en början sådär, när jag skrivit klart det så räknade jag ihop poängen och märkte att jag bara fått ihop till Mvg precis. Så jag läste igenom det en gång till plockade fram svaren på resterande frågor från någonstans jag inte riktigt vet var. Huvudsaken var att de fanns där.

Jag tror jag når de mål jag satt upp för mig själv angående det provet.

Under textkommunikationen, som bestod av att skriva "puffar", så fick jag plötsligt ett samtal av någon trevlig tjej som berättade för mig att de fått min ansökan och ville att jag skulle kolla förbi på Måndag för en intervju. Får hoppas att det går bra och att jag inte har alldeles för mycket talfel när det väl kommer dit.

Kvällen spenderades med flickvännen, hårfärgning, glass och Sex & The City i hennes säng. Den sängen saknar jag väldigt, väldigt mycket just nu! Hur som helst var det en väldigt trevlig kväll och jag saknar henne sådär sjukt mycket just nu! Men på söndag ska jag återigen hälsa på och titta på henne lite snällt och hoppas på en puss.

So many memories, and maybe that's all they ever will be..

I takt med färgen i mitt hår så bleknar hela jag bort..

Mitt i den nutid jag lever i så gjorde dåtiden sig påmind, och hur den gjorde det sen..
Den verklighet jag lyckats fånga och göra till min glider ur händerna på mig. Denna gång samlade jag kanske på mig för mycket innan jag lät något falla ner rätt över mig som det till slut alltid gör. Det är så uppenbart att jag tänker vad jag tänker just för att krossa mig själv, jag vill se mig själv gå i bitar. Livet har lärt mig att det är precis sådär det fungerar. Jag har aldrig haft något som är mitt sådär, något att vara stolt över. Det har lärt mig att sätta andra människor före mig själv, jag har aldrig varit så självgod som det kanske verkat, när jag låtit någon få det där som jag avstått ifrån har det inte alltid varit för att jag ska vara snällare, eller en bättre människa, än någon. Det har varit just för att jag lärt mig att andra människor alltid ska vara mer än jag.

Förra sommaren gav mig så väldigt mycket som jag tidigare inte hade haft.
En vänskap av den sorten jag aldrig tidigare fått känna
Det är ett av de större minnena från sommaren som för längesedan passerat
Lika snabbt som den tog form försvann den sedan
Och jag vet faktiskt inte varför.

Jag skulle ge så mycket för en sådan sommarnatt nu. En kväll med ensamhet trots att jag visste att jag inte var ensam. Känslan av att kunna avskärma allt det där dåliga som härjade inuti mitt huvud, då bara de bra sakerna gjorde sig påminda.

Jag bestämde mig för att jag helt plötsligt skulle göra de saker som jag tidigare aldrig vågat. Ingen skulle få trycka ner mig och tala om för mig att jag enbart är en pjäs i någons spel. Framtiden är min! Då ska jag vara med att forma den..

Jag skrev ett mail till min lärare, ett långt och genomtänkt sådant, om hur jag ville byta skola. Jag hann gå tre dagar i min gamla skola, och avverka så väldigt många fler möten med syon, innan jag fick ett samtal om att jag skulle få byta. Jag var i min nya skola redan dagen efter. För mig var detta ett väldigt stort steg, jag som egentligen aldrig hade festat, eller ens umgåtts med folk, utanför kommunens gränser.

Jag hann även med att träffa en flicka denna sommaren. Redan från början så var det något som fångade mig. Även om det inte var menat, det var väl inte rätt någonstans egentligen, så tänkte jag inte ge upp denna gången. Dagar blev till månader och allt och ingenting hände och upprepades gång på gång.

Och jag älskar henne. De där orden som jag aldrig vågat säga till någon, och menat annat än vänskapligt, beskriver väldigt bra hur jag känner. De är fortfarande skrämmande bokstäver. Men det är i vilket fall som helst rätt bokstäver.

Den här vintern har väl varat lika länge som dess föregångare. Men den har även varit så annorlunda. Till följd av vad jag lyckades med under sommaren så har denna vinter varit så jävla enkel att ta sig igenom.
Men nu får den snart ta slut faktiskt. Jag är bara människa. Vi människor kan inte hålla ut hur länge som helst när vi ställs öga mot öga med något vi hatar.

Jag tänker inte låta mina tankar förstöra för mig nu, jag vet varför de är som de är, det som är nu är för bra för att vara just mitt.

Jag vet inte vad jag skrivit egentligen och det här inlägget kommer säkert försvinna när jag så småningom läser igenom det igen.

There is a campaign of hate.

Jag och bokstäver har verkligen fallit isär
förut brukade vi vara bra vänner
nu formas de helt fel både i tal och skrift
är mina tankar för komplicerade för att sätta bokstäver på?

Jag kanske ska börja hålla käften nu.
Jag vill tydligen inte vad andra vill
Känner mig helt jävla vilse i vilket fall som helst

Och ja! Det skrämmer mig...

Totalt meningslös tisdag.

Denna dagen har rent ut sagt varit förjävlig..
Varit trött sen ögenblicket jag steg ur sängen även om jag inte somnade alltför sent. Skolan handlade, som så många gånger förr, om att fördriva tid. Klassråd en kort stund vid 11.15 för att sedan återigen vänta tills matten börjar vid 14.35.
Resan hem blev inte bättre, bussen körde iväg cirka sju minuter för tidigt, lyckades inte hinna ikapp den uppe vid kulturhuset pga. ett rödljus som hade tyckts fastna på just den röda färgen. Mötte som tur var upp med ytterligare ett par resenärer, som inte hade kommit med bussen, och tillsammans fick vi länstrafiken att skaffa fram en taxi åt oss så att vi kunde komma ikapp bussen uppe vid Torsvik. Tyvärr var vi fem stycken vilket resulterade i att vi fick sitta fyra vuxna människor i baksätet, min rygg mådde inte alltför bra..

Morgondagen ser bättre ut hur som helst, ingen skola!
Ska leka med Viktor och det lär bli precis lika bra som det brukar bli när vi umgås.
Funderar på att dö lite nu.

Så varför minns jag dig överhuvudtaget?

Våra minnen är sådär väldigt överraskande mekanismer. Saker vi inte vill minnas kommer fram vid olika tillfällen, medans saker vi måste komma ihåg lätt glider igenom den där väggen som håller våra tankar och minnen i styr. Jag är sjukt positiv till många saker just nu då skolan går sådär extremt bra, för en gångs skull känner jag att jag lyckas med något! Att jag når de mål jag sätter på mig själv! Och i själva verket är det väl därför jag lyckas med dem, för att jag satt ut de där målen och kraven åt mig själv och lyckats ta tag i saker!

Skönt hur som helst!


Ser fram emot det där långa lovet vi får så småningom, som det ser ut nu så blir det väldigt bra! Gäller bara att saker och ting inte förändras allt för mycket, men jag är helt inställd på att det blir bra. Dessutom kommer nu även The Kooks till Peace & Love vilket gör festivalen ännu bättre! Även om jag råkar vara bitchen i mitt och flickvännens förhållande så hoppas jag att hon är snäll nog att följa med mig på något och låter mig smyga iväg och njuta av den musiken som får mitt huvud att sväva upp bland molnen ibland!

Idag har jag inte spenderat alls mycket tid hemma
. Skolan kallade på mig vid halv åtta och jag kom inte därifrån förrens klockan hunnit bli fyra. Det som senare följde var att jag skulle möta upp med flickvännen, mellan stan och A6, och hon hann väl gå en liten bit längre än mig men vi möttes i vilket fall som helst. När jag kommit hem till Hok vid sextiden så hann jag inte mer än att gå in byta om och ut igen för att dra vidare till gymmet.

Just nu så går det väldigt bra för mig
, och jag tänker verkligen inte ändra på det!

And, I'm going mad again. I know you can't stand it!

Igår lyckades ändå bli sådär väldigt bra i slutändan
Kvällen spenderades med Lelly och Gina + lite chips och dipp då
Jag älskar dig sådär väldigt mycket och ibland borde jag hålla käften
Men vi ska fixa det här nu!

Idag är jag 19 vilket resulterar i fotbollsträning och pizza med vännerna i vaggeryd
Det blir säkert bra!

vi måste spela spelet...

Jag lyckas alltid bli påmind om att jag inte är någonting..
Fel saker vid fel tillfälle, bara stäng igen min jävla mun..
Det är den här förändringen som kommer kännas så jävla fel..

Jag älskar dig, och förlåt för det här.
Men du visste från början att jag var en idiot.

klick.. Jag hatar det!

Människor är så jävla arroganta och ignoranta.. Deras åsikter ändras på sekunden beroende på umgänge diverse annat..
Blir så trött på hela skiten, har du en åsikt och står för den, visst bra för dig! Men var i alla fall öppen för andras åsikter och lyssna till dem.

Sen att inte ens låta någon tala till punkt innan du ber dem dra åt helvete eller liknande.
Det är inte särskilt snällt, gillar det inte alls.

Denna dagen kan dra åt helvete..
Ge mig sommar och vad den nu kan ge mig.

People are so fickle..

Börjar denna förändring ta sin form nu?

Ska återigen skriva lite om förändringar..

Sjukt mycket förändringar just nu, mitt umgänge i skolan har totalförändrats och egentligen har jag väl inget fast umgänge. Jag sätter mig där det finns flest av de jag känner eller där diskutionen är mest intressant. Trött på alla ord om hur folk ska vara och uppföra sig. Låt dem vara precis som ni tillåts vara.

Och kylan som biter sig fast i varenda del av kroppen som vi inte lyckats täcka över med lite tyg, så här jävla kallt har det inte varit på länge. I alla fall inte konstant under såhär lång tid. Den känns så dödande men vi härdar ut. Så länge vi inte dör av den är vi litelite starkare.

La även märke till att det är ljust fortfarande vid halv sex på kvällen nu för tiden, det slog mig när jag satte mig på bussen hem och kollade ut genom fönstret. För inte alls så länge sen var det mörkt redan när jag tog den tidigare bussen hem. Det krävs visst att man ser saker på ett speciellt vis för att vi ska upptäcka dem.

Har även kommit igång med träningen ordentligt och det är väl ändå en av de skönaste förändringarna. Man verkligen känner att saker blir bättre bara man ger sig in i dem, vi kan prata hur mycket som helst om saker vi ska göra. Men folk är extremt dåliga på att verkligen ta tag i saker.

En dag tills det återigen är helg, veckan har tagit sig förbi sådär obemärkt. Det känns som igår det var söndag och det är väl både bra och dåligt på sina sätt. Det skrämmer mig att tiden försvunnit utan att jag egentligen vet hur och när. Dock har jag väl utnyttjat den tid jag haft på ett tillräckligt bra sätt. Fast skönt ändå att dagarna försvinner sådär och med den kylan för att tillslut helt ersättas med lite värme.

Fick precis ett sms som gjorde mig sådär lite trött på hela skiten dessutom.
Hur svårt kan det vara att höra av sig?

Fick även hem mitt frånvaropapper idag, visade sig att jag hade 1.5% och det lilla har varit lektioner som lärarna inte kommit på och frånvarolistan försvunnit ifrån så man inte kunde skriva i den. Det känns jävligt bra faktiskt, för jag är inte trött på det än, och det var väl en av de förändringarna jag kände var viktigast dessutom. Återigen det är ni själva som bestämmer att ni är skoltrötta eller vad det nu än är. Jag tror inte ni har det mycket värre än någon annan egentligen..

Och det är inte bara mina felplacerade ord och handlingar som sårar.

Sommar 2009 uppåt i sverige.

Peace & Love denna sommaren igen, denna gången blir det att åka upp med flickvän.
Det verkar lovande, banden gör en inte besviken hittills i alla fall!

Morgon och förmiddag spenderades tillsammans med samma flicka och det var trevligt även fast det inte finns alltför mycket att göra i Jönköping en iskall februariförmiddag.

Senare matte med den väldigt trevliga lärarinnan Inga-Lisa, gick väl okej. Löste ett par tal och läste sedan igenom det jag skrivit ned under mina fotolektioner, siktar på ett mvg där va.

Nästa punkt för dagen får bli att åka och träna, återigen är det de där små brösten som sitter fastklistrade ovanför min mage som jag ska försöka blåsa upp lite.

Och sluta reta mig för mitt namn va! Det är inte mitt egentligen!<3

Don't you do, what they want you to.

Ehm


Jag hade tråkigt, därför ser det nu ut så här..

I don't feel at all like I fall.

Alla hjärtans dag som för mig inte är någon speciell dag blev i vilket fall som helst väldigt bra igår! Den spenderades i Vaggeryd tillsammans med flickvännen, det enda vi visste att vi skulle göra var pannkakor, resten av dagen fick vi alltså improvisera. Men oj vad bra vi gjorde det! Dagen var helt sjukt bra!!

Du och jag känns typ bara bättre ju mer tid som går, just nu känns det sådär extremt bra!
Jag är säker på oss och jag är aldrig någonsin säker på någonting.
Jag älskar när dina ögon stirrar in i mina och det där leendet tillslut kommer fram, det är det och DU som gör att den här vintern är långtifrån så förfärlig som en vinter alltid annars brukar vara.

Idag ska jag träna fotboll för att senare träffa henne igen.
Det behövs, saknaden blir alldeles för stor, med tanke på att hon inte kommer vara tillgänglig för mig i skolan på två hela veckor!

Och du.
Me love you long time<3

I brist på sommar tar jag värmen ifrån dig.

Det känns sådär väldigt bra
Sådär underbart att veta att du faktiskt är min
Att jag på samma sätt är din och bara din.
Och när jag kollar in i dina sådär gröna ögon så ser jag att jag faktiskt lyckats, att jag fått det bästa jag nog kunnat få.
Det är nog därför jag ser så allvarlig ut.
Du och jag är liksom allvar

<3

You want to sing something?

Torsdagen var sjukt bra, bowling och en lång vandring till Hok
Väl i Hok blev det glass och "film"

Det här är större än vi först trodde <3

En del saker kan helt enkelt inte vänta..

Bröst stod på schemat idag och det blev snabbt avklarat, inte ett alltför långt gymbesök idag alltså.

Efter det blev det hem till Hok och köra lite bil, jag lär mig väldigt snabbt må jag säga!

Fick även ett telefonsamtal som jag tyckte om. PUSS

Just use your head, and in the end you'll find your inspiration

snösnösnösnö, det var väldigt mycket snö igår kväll när jag skulle ta mig ifrån punkt A (Hok) till punkt B (Vaggeryd). Syftet var att spendera natten med den där flickan jag tycker om så där väldigt mycket. Vart vägen var har jag ingen aning om, men jag antar att jag körde i mitten av den eller något. Hur som helst kom jag fram tillslut och fick gå in och lägga mig bredvid den där mysiga flickvännen.

Mobilalarm gick igång klockan sju på morgonen och jag skulle ut samma väg som jag sju timmar tidigare kommit in via. Men det var en bra start på dagen då vi varit tillsammans i tre månader. Jag vill ha fler dessutom, för min flickvän är sjukt bra!

Aja, just nu ser jag fram emot helgen något fruktansvärt mycket! Som det ser ut nu kommer den bli väldigt, väldigt bra!



I never wanted it to die - Estranged.

Okej, idag läste jag tyvärr ut boken.
Den var sjukt bra och avslöjade en hel del om inte bara Axl utan hela GnR.
Synd att något så där bra gick till spillo.
Eller helt till spillo gick det ju inte ändå, Guns finns fortfarande bara med lite annat folk och det är faktiskt inte bara Axl's fel.
Chinese Democracy var ju i vilket fall som helst hur bra som helst även om det inte låter som äldre Guns. Fast äldre Guns var ju ändå 20 år sen, och ni hade varit lika besvikna om nya skivan låtit precis som Appetite eller Use Your Illusion. Saker förändras, förändring är vad framtiden bär med sig liksom.

Nu ska jag snart till min flickvän och sova lite va. <3

Onsdag 4/2.

Redovisningen idag kunde ju gått bättre.
Skolan var väl helt okej, blev sjukt trött efter engelskan då jag läste bok va.
Hem 14.10

Boken kom idag dessutom!:)
W. AXL ROSE the unauthorized biography.

Hittills riktigt trevlig läsning!
så ska fortsätta läsa den nu.

Glöm inte att saker ofta inte är vad de verkar vara.

What the hell's inside of me..

Jag vet inte vad det är.
Inte en jävla aning, lite rädd.
Dagen är inte som den ska vara.
Jag kan inte ens lyssna på min jävla musik.
Så jävla tomt, hade det varit sommar nu hade jag inte varit här i alla fall..

So did I, so did I, So did I...

Vaknade tidigt imorse efter en trevlig natt! <3

Tog mig hem till det lilla skitstället som kallas för Hok. Sov ett tag till för att senare vakna runt 11. Efter uppvaknande så blev det lite frukost för att senare ägna lite tid åt min kära gitarr, blev sugen på lite bas dessutom så det resulterade i inspelandet av en cover till Mando Diao's låt Waves of Fortune.

Dagen fortsatte långsamt med musik och mer gitarrspelande, sedan efter lång väntan blev klockan halv fyra och jag drog mig iväg mot sporthallen för att träna lite fotboll. Tyvärr var det bara sju stycken där idag och träningen bestod av lite lek med fobollstennis och straffläggning.

Nu sitter jag här och letar efter någonting att fördriva tiden med, ikväll blir det pizza med gamla gänget. Kim, Robert och säkert någon mer.

<3

RSS 2.0