I hated everyone in sight..

Bra kväll igår! Startade hos Dennis där det blandades lite olika drycker och musikstilar..
Efter det mötte vi upp med halva vaggeryd vid stationen och satte gemensamt av emot den lite större staden Jönköping! Väl där så splittrades vi till hälften och mitt gäng drog till en liten mysig krog där vi hängde ett tag, vart andra tog vägen har jag ingen aning om.. Sedan när vi skulle lämna det för Amour så mötte vi Nord och Liam, de följde gärna med oss.

Aja orkar inte berätta kvällen, vi tog oss till centrum senare i alla fall.. Jag och Nord dansade "Eve-Dansen" och det med stil. Det var även så att människor som inte ska vara på mig var på mig, det kom oväntat och jag blev förvånad och lite sur där va.. Aja, kvällen artade sig bra!
Hatar mitt minne lite, att jag inte kan glömma vissa saker.. Aja vi gör alla misstag och vi vet redan att jag är idiot:)

Och nej, ni kommer aldrig lyckas..

..Med att ta er innanför muren som är byggd runt min hjärna..
Min hjärna är min, jag delger det jag vill delge! Ni behöver inte försöka spekulera i hur jag tänker och känner.. Sanningen är den att ni aldrig kommer veta det. Jag är inte hemlighetsfull, jag är inte ego, jag delger ofta mina åsikter. Säger ofta hur jag mår och vad som eventuellt stör mig. Ni får gärna fråga mig om det är något som inte står rätt till, men om ni nu känner mig tillräckligt för att bry er så bör ni veta hurdan jag är. Nej, jag ljuger inte, säger jag att jag inte vet så vet jag inte. Hade jag haft något emot att prata om det så hade jag itne öppnat den där käften jag har ifrån början.

Snart har första skolveckan gått och den har inte gjort mig besviken.. Även de där sjukt långa håltimmarna har gått relativt snabbt, det är en mer offentlig ple vi ser de här dagarna! Klassen är faktiskt mycket bättre än jag väntat mig, dock är det väl jag som inte passar in hos resten än annorlunda. Jag kanske är ett svart får, men jag är inget dåligt får I alla fall, dessutom måste alla klasser ha någon. Annars hade alla fått gå runt med vita kläder.

Imorgon nalkas det utgång i Jönköping, staden som i alla fall inte dör lika mycket som hok, det tillsammans med Linus och Oscar vad jag vet nu.. Perhaps följer det med ett par idioter, hoppas inte.. Aja isåfall får jag alltid ta alkoholen till vän. Misstolka nu inte det där.

Fakk, det verkar bli en lugn dag här på jobbet som vanligt..

How can I forget her when she's all I've ever got?

Det är nu Söndag morgon!
Helgen har varit den mest händelslösa sett till det stora hela under hela sommaren tror jag.. Då är det dock bara att ta det i egna händer och forma något som tillslut tar sig en skepnad. Detta var vad som hände och det visade sig bli en väldigt trevlig helg i alla fall!

Fredagen skulle jag egentligen spelat match på, det visade sig dock att jag inte hade lust eller något så jag gick direkt efter min första skoldag, som förövrigt sög, hem till Ida där jag spenderade ett par timmar. Väldigt trevlig scout det där må jag säga! Aja, vi fick sällskap en stund ute i den friska luften som vi förorenade på vårat sätt utav Linus och Oscar! När de senare väl rullade hemåt så gick vi in och lyssnade på musik och bara var scouter. Sedan kom Linus och gjorde sällskap igen.. Resten av kvällen minns jag inte alltför väl, jo jag skulle till Vaggeryd och handla med Linus och under resan drog vi iväg ett samtal till Oscar och en halvtimma senare så vart vi där och skådade film.

Lördagen började relativt sent och var även den till en början tråkig, men bättre saker var planerade och på väg! Framåt eftermiddagen så drog jag iväg med Linus till vaggeryd och köpte diverse saker för att senare dra hem till Linus där natten skulle spenderas. Jag hade packat ner stereosakerna och min lilla fina mikrofon och dessutom bjudit in min gitarr till deltagande. Två covers spelades in under kvällen den ena Sheepdog utav Mando Diao och den andra Sofa Song utav The Kooks.. Vi drog in en stund emot Vaggeryd och irrade runt, dock var det mindre folk där än i Hok.. I alla fall ute på gatorna. Så jag drog iväg ett sms till mina vänner Tess och Ida som alltid har tid för lilla Ple och vi drog därmed till Skillingaryd och satt ute i kylan och pratade lite m.m.

Just nu sitter jag ensam hemma hos Linus! Väckte honom för någon timma sedan så att han skulle hinna med att ta sig till jobbet, vilket han är på just nu.. Så han kommer väl hem om ett par timmar och frågan är om jag ska sova eller skåda fåglar tills dess att han kommer hem igen:)


har, hade, haft.

Sitter här på jobbet och stirrar växelvis mellan klockan på väggen och den på datorskärmen. Det dröjde enda fram till halv sju för att den första låntagaren skulle komma, förmodligen var det också dagens sista.. Det är en dag kvar tills skolan börjar, och det ser bra ut, så länge jag i alla fall har ett par raster samtidigt som de andra klasserna. Nej, min klass blir det nog inte mycket till att umgås med..

När skolan börjar blir det nog även lite djupare inlägg än de simpla "vad jag har gjort" som tagit över min blogg, nej jag har inte orkat tänka, nej jag har inte orkat sätta bokstäver på de tankar jag väl har tänkt..

Vaknade alldeles försent idag dessutom, steg inte upp förrens halv två, vilket gav mig ett par timmar innan jag skulle traska hitåt innan klockan fem.

Världen är sjukt orättvis, det är ingen som riktigt gör mig något trots det lägger jag tyngder på mig, vikten ökar och ökar ju mer jag lägger på och antingen bryter jag ryggen av mig eller så kastar jag av dem tillslut! Skulle chansa på det sistnämnda.. När någonting vi har älskat är på väg att försvinna, då tränger apatin på, rastlösheten just allt det där vi avskyr.. Det enda vi kan göra är att vänta och hoppas..

Now all is said and done, I'm not the only one...


19-08-09: sommarens sista dag?

Mjo, idag vaknade jag alldeles för tidigt med tanke på hur kort tid jag sovit i jämförelse med att ha varit vaken tidigare. Jag steg upp ur sängen klockan elva och har sedan dess inte gått tillbaka till den än. Dagen har varit sjukt seg fram till dess att Linus kom hit och vi gick bort mot pingstkyrkan med gitarren och körde lite live..

Igår så vann vi ju våran första match i serien, det efter att ha haft en underbart trevlig natt tillsammans med Ida och Tess ute i skogen hos Tess!:) Kan verkligen säga att de räddade min kväll och sjukt hur kul jag hade! Vi såg ett antal filmer bland annat den om scouten;) "Han satt och skådade fåglar, som scouter ska göra!" haha (Tess du kommer lära dig att tycka om det!)

Imorgon ska jag arbeta på biblioteket i två timmar..

och..

På fredag börjar skolan för min del! 

Underbart!:)

Sensation inside..

Skrev igår klart ännu en låt, den går under namnet "One Touch" just nu, blev väl rätt nöjd med den..
Idag har jag jobbat på biblioteket igen efter ett alltför långt uppehåll! Det gick bra, ett par låntagare och lite att göra..

Det är trevligt att tänka sådant som man kan bli galen på!
Tex. Kaosteorin, intressant hur den fungerar i stort sett överallt.
Jag ska fortsätta mindfucka den där teorin enda tills jag känner mig nöjd och går vidare till nästa..

Ikväll blir det väldigt lugnt, kanske ut och gå med Andreas.
Se röken stiga tills den slutligen försvinner
Dagar som påminner så mycket om dagar för ett år sedan

I'll never feel the same
I'll go my own way|

I'll light you a star
that will guide you home
when you're out by yourself
when you're feeling lost.

compliments

You're my ocean
you never seem to change
still you rise up 
just to fall back down.

Sjukt bra lördagskväll med Linus och Oskar, började med Hok, film och lite mys!
Sedan drog vi över till Aaron, lyssnade lite på när han shreddade med gitarren:)
Vi fick med oss honom till vätterstranden där vi insåg att spektaklet redan var över
Idag igen...

we just grow old..

You can be happy just play dumb..

Why do you go picking, fights that you lose?
And why you go thinking, thoughts that are above you?

Fredagkvällen blev bra! 
Det började med en tågresa in till Jönköping där jag valde att hoppa av vid A6 då jag hade lite tid att döda, därifrån fortsatte jag till fots in mot stan för att senare möta Scrammel! När vi väl träffats så tog vi tag i det hela och gick till Bongo! Jag hade väldigt tur med musiken där och vi tog även ett par drinkar och shots m.m var. Dock blev inte jag alltför påverkad av det hela, men jag hade bra sällskap och det är det allting handlar om. Jag har hellre kul utan än med ändå! Aja, cirka 23.00 åkte Scrammel hemåt och jag gick ner mot vätterstranden! Efter en väldigt kort stund där träffade jag Victor som jag inte träffat på någon vet hur länge.. Vi drog snabbt vidare till McD och satt där ett tag för att senare dra och vänta på bussen! Tydligen ett smart beslut, bussen hem var överfull och packad utav idioter!

Idag blir det att ta sig in till Jönköping igen, med Oscar den här gången! Kommer bli sjukt bra! Får väl se om man träffar någon man känner ikväll, lyssna efter någon som sjunger The Kooks eller Guns N' Roses eller något liknande så får ni se att ni träffar på mig!:)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och förbereda mig för kvällen!

Tack och Hej!

I figured it out!! <3

Nej, jag ångrar inte mitt senaste inlägg här, dock ångrar jag lite att jag var tvungen att lägga kommentaren på Facebook, aja gjort är gjort och du var värd den. Om du står för vad du säger så var det inget fel på den liksom..

Aja, idag har jag spelat match, jag har ju blivit kapten och allting nu vilket känns trevligt! Dock blev det ännu en förlust för oss. I vårat försvar kan sägas att vi har en nästan helt ny trupp och dessutom svängde det riktigt i klubben redan i början av säsongen. Jag blev väl nöjd med min insats i alla fall vilket är huvudsaken.

Efter det bar det av till Jönköping tillsammans med 80% av Hoks invånare! Fidde, Ogge, Andreas och Oliver. Vi började med McD och sedan tog vi den långa vandringen längs vättern. När vi väl kom fram så hade kvällen redan tagit slut! Dock fick jag träffa och samtala lite med både Caroline och Micke! På Lördag är vi på det igen, dock blir det även till att dricka då! Har även små funderingar på att åka in imorgon en stund med, får väl se om jag hittar någon att sällskapa med!

My stupid answers are the work of peoples stupid questions..
Tonight I'm so much better off alone.

Jag är så sjukt glad på mig själv dessutom! 
Känner mig bra med mig själv!
Jag är precis den jag vill vara!
Min musikaliska sida går även den framåt!:D

So on the wrong track...

Why would I do it I'm a rough man?

Idag var det tidig uppstigning för att hinna med bussen till jönköping vid kvart över sju. Anledningen till detta var att jag skulle vara åskådare till en rättegång! Mest för eget intresse då jag förhoppningsvis har en egen så småningom. Aja, passade på att träffa min syster dessutom och vi åt lite mat på mcd.

Imorgon är det match och sedan blir det ilfart till Jönköping och vätterfesten, det ska bli roligt!

Om orden var menade till mig, så visst! (varför skulle de inte kunna vara det? Du har sagt det förut liksom..)
Nej jag är inte ful, och jag tycker själv att jag ser bra ut. Dock har du genomgått en förändring, liksom det är kanske sant som man säger att utsidan speglar insidan till en viss del.. eeeeeeeeeeewh!

Aja, det finns så mycket jag skulle kunna kasta på dig, skulle kunna sänka dig!
Men du kommer sänka dig själv tillslut.
Som alltid...

control yourself..

Vi glömmer allting, förlåt men du har gjort ditt.
Det är försent att bli någonting alls nu för tiden.
Jag är ändå helt lugn, jag är ung och har allting framför mig!

Hade en sjukt trevlig kväll/natt/dag med Tess!
Först mot kvällen var ju också Ida och Greta med!
Började bli lite allvar mellan mig och Greta, dock skulel hon hem då.

Aja natten bar med sig nudlar, film och diverse serier! Morgonen sov vi bort för att sedan kolla på lite mer av two and a half men! Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar och det känns sjukt bra! Jag ser fram emot det, men inte emot mina klasskamrater och annan människa jag kan tänkas se i korridoren.
Aja, sista veckorna nu innan skolan blir det att ösa på riktigt!

I don't need that much of anything

Trevlig kväll igår, som alltid när jag är med Scrammel!:)
Det började med lite vin och snack vilket var brabrabra!
Sedan drog vi in till bongo, vilket nästan var ännu bättre.
Inte ens när en människa dök upp blev det dåligt.
Inga tankar, inga känslor, inget alls!
Precis som jag vill att det ska vara!

Idag kommer Tess hit så ska vi se på film och vandra runt lite i Hok!

But you think I'm a liar, and you think I'm a fake
And I think you're a coward, but that's not what I say!

Jag tänker inte ta bort mina minnen
För minnen är det enda de är
De betyder ingenting nu för tiden:)

Delete & Try Again..

Så där, nu har jag lyckats spela in en bättre version av min låt Delete & Try again, fattas väl fortfarande lite intsrumentaliskt, dock är jag nöjd! Igår blev det ös på cykelvägen mellan piren och vätterstranden! Jag, David, Linus och Rickard hade en trevlig kväll med gitarrer!

Ikväll blir det däremot bongo med min gode vän scrammel!:)

Det låter skitbra!

Out ta get me!

Nu är det Fredag och jag somnade väl i alla fall i skaplig tid igår, alltså har jag lite energi idag! Dock har jag i ögonblicket jag skriver ingen aning om vad energin ska ödslas på. Antingen blir det att få in David & Linus och kanske någon mer till Jönköping med gitarrerna och bjuda på lite vacker musik, eller så blir det att dra in till Jönköping med Scrammel och chilla runt lite i utelivet;)

Snart börjar skolan dessutom, börjar bli sjukt taggad! Dock bara på skolan och mina människor, inte på min klass eller folk i korridorerna. Hoppas även på ett snällt schema så att jag kan få tänkas gå ifrån A6 ett par dagar! Aja, nu svamlar jag...

Snart är det dessutom vätterfesten, får se vad som händer då. Jag hoppas på att vi drar in ett gäng med gitarrer och lite dricka i alla fall!

Nu har jag verkligen inget att säga så farväl!

Like a gift not giving:)

I hope you never remember what you choose to forget!

If I die tomorrow...

Då skulle jag varit sjukt glad att jag dog som jag ville!
Att bitarna fallit på plats!
Att molnen har skingrats!
Att solen skiner trots att det är grått och regnigt!

Jag ljög tydligen också!
Jag är sjukt glad över att jag lever ut min lögn..
Jag sa att vad som än händer tänker jag vara där..
Men vet du? 
Aldrig där, aldrig någonsin där!

Jag tänker inte träffa dig, jag tänker inte vara ett offer för varken dig eller dina vänner..
Det som hänt var inget dåligt, det var något bra då..
Jag antar att jag tog på mig den ledsna minen just för att det är så man SKA reagera.
Mitt liv är mitt liv, mitt liv har ingen plats för ditt
Du och jag var aldrig vänner, jag kan förstå varför.
Du och jag var någonting som tillslut blev ingenting
Just det ingenting är ett bra ingenting.

För ingenting gör mig
Ingenting gör mig till det jag vill vara


Ibland måste man vara badass!

Spontant!
Det var det verkligen, jag vaknade upp i fredags och tio minuter senare var det bestämt att vi skulle åka till Emmabodafestivalen och se The Wombats! Efter ännu ett par minuter så var jag färdigduschad och redo att åkad. Min enda packning var lite att dricka där för de 3 resenärer vi var.

Anton, David och jag tog våra platser i bilen och sedan bar det av emot just emmaboda. När vi kom dit så bestämde vi oss för att ta det lite lugnt, vi åkte och åt på en pizzeria i byn som inte var av den allra bästa sorten. Sedan tog vi oss tillbaka till festivalen och fick parkera en stund på parkeringen som var till för de som arbetade med festivalen, det slutade med att vi stod där hela helgen. Aja, vi gick förbi ingången och ut i skogen, där vandrade vi på ett par hundra meter tills vi tillslut hittade en pinne som inte såg alltför bra ut...

Några minuter senare var vi inne för första kvällen och sen var det bara att umgås med människor fram tills dess att Wombats skulle spela! Spelningen var sjukt bra! Dock var de bättre när jag såg dem förra året på P&L. Med tanke på att det var gratis så var det ändå sjukt värt!

Vi lyckades även ta oss till musteryd på vägen hem! Mustigt må jag säga!

RSS 2.0